Potrebujete pomoč ? Pokličite +386 31 654958 

V kolikor so vas pritegnili izdelki, prosimo, da nas kontaktirate.

ANIMIRANI MORSKI LEV – WHITE SEALION IZLOŽBENA DEKORACIJA

3.965,00 

Na voljo po naročilu

SHARE

AKTUALNA BOŽIČKOVA OBVESTILA

in bodite prvi obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, dogodkih v trgovini in novicah. S prijavo ste seznanjeni na naše splođne pogoje zasebnosti.

ANIMIRANI MORSKI LEV – WHITE SEALION BOŽIČNA IZLOŽBENA DEKORACIJA

Beli morski lev se giblje od desne proti levi po ledeni plošči. Je dodatna prednost k vašemu polarnemu dekorju. Dimenzije: 110 x 50 x 55 cm

Ta okrasni avtomat, izdelan iz visokokakovostnih materialov, je vzdržljiv in odporen. Izdelan je tako, da prenese dolgotrajno uporabo, kar vam omogoča, da uživate v njegovi očarljivi prisotnosti več letnih časov.

 

Naši animirani avtomati so enostavni za namestitev in uporabo.

Preprosto jih postavite v svojo vitrino, jih priključite na vir napajanja in že so pripravljeni navduševati mimoidoče s svojimi gracioznimi gibi.

Njihova poraba energije je zelo nizka.

Informacije

Dostava
Trenutno ponujamo brezplačno pošiljanje  naročila nad 300,00 EUR 

Vračilo in menjava
Če z nakupom niste zadovoljni, nam ga lahko vrnete v 14 dneh za zamenjavo ali vračilo denarja. 

Pomoč
Pokličite  na (+386) 31654958 ali nam pišite na info@bozicnikostumi.si 

Tema dogodka

kolekcija

Brands

Altelier - Božične animirane figure

Božične animirane figure,  so zelo enostavne za uporabo in namestitev, delujejo na elektriko iz preproste omrežne vtičnice, opremljene z ozemljitvenim vtičem. Njihova poraba je zelo nizka in ne zahteva nobene posebne opreme za vsako animirano figuro je stikalo prisotno na napajalnem kablu. Naše animirane figure so zasnovane tako, da neprekinjeno delujejo 24 ur na dan 7 dni v tednu, lahko pa jih povežete tudi s programatorjem. Mehanizmi so  prilagojeni standardom in pravilom, ki veljajo v ciljni državi (napetost, električni vtič). Namestitev animiranih figur v dekoracijo vaše izložbe bo dodana vrednost, ki bo ustavila mimoidoče pred vašo trgovino, sprožila nasmehe, veselje in neizogibno dolgotrajno željo. Poleg tega, da so animirane figure element dekorja, so pravo marketinško orodje, s katerim bodo ljudje govorili o vas in pritegnili stranke.
MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Najbolj prodajano:
Vaša košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0
Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA