fbpx

V kolikor so vas pritegnili izdelki, prosimo, da nas kontaktirate.

ANIMIRAN BOŽIČEK KI STOJI- 2 PREMIKA

Naš animirani stoječi Božiček je super, in zelo privlači otroke! Ko se začne premikati, počasi obrača glavo in telo z desne proti levi. oh oh oh! Zdi se, da se mu sploh ne mudi, pa vendar je, poln daril, pripravljen obiskati hiše po vsem svetu.

Velikost: 100 x 90 x 170 cm

Izdelki za animiranje in okrasitev izložb, stojnic in vseh vrst lokacij (nakupovalni centri, trgovine, mestne hiše in uprave, hoteli in restavracije, muzeji in zabaviščni parki, prireditveni prostori …)

Ta okrasna animirana figura, izdelana iz visokokakovostnih materialov, je zanesljiva in odporna. Zasnovan je za dolgotrajno uporabo, tako da lahko v njem uživate še vrsto sezon.

 

Animirane BOŽIČNE figure so preproste za nastavitev in uporabo.

Preprosto ga morate namestiti v svoje okno in priključiti. Zdaj je pripravljen navdušiti mimoidoče s čustvenim učinkom, ki ga ustvari, in tekočimi gibi.

Za več informacij, prosim pokličite.

 

Informacije

Dostava
Trenutno ponujamo brezplačno pošiljanje  naročila nad 300,00 EUR 

Vračilo in menjava
Če z nakupom niste zadovoljni, nam ga lahko vrnete v 14 dneh za zamenjavo ali vračilo denarja. 

Pomoč
Pokličite  na (+386) 31654958 ali nam pišite na info@bozicnikostumi.si 

Tema dogodka

Brands

Altelier - Božične animirane figure

Božične animirane figure,  so zelo enostavne za uporabo in namestitev, delujejo na elektriko iz preproste omrežne vtičnice, opremljene z ozemljitvenim vtičem. Njihova poraba je zelo nizka in ne zahteva nobene posebne opreme za vsako animirano figuro je stikalo prisotno na napajalnem kablu. Naše animirane figure so zasnovane tako, da neprekinjeno delujejo 24 ur na dan 7 dni v tednu, lahko pa jih povežete tudi s programatorjem. Mehanizmi so  prilagojeni standardom in pravilom, ki veljajo v ciljni državi (napetost, električni vtič). Namestitev animiranih figur v dekoracijo vaše izložbe bo dodana vrednost, ki bo ustavila mimoidoče pred vašo trgovino, sprožila nasmehe, veselje in neizogibno dolgotrajno željo. Poleg tega, da so animirane figure element dekorja, so pravo marketinško orodje, s katerim bodo ljudje govorili o vas in pritegnili stranke.
TOP
Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA