fbpx

Potrebujete pomoč ? Pokličite +386 31 654958 

Božičkova oblačila

Lasulje in brade za Božička

Lasulje, brade, božične maske za Božička

Kaj vidite, ko si predstavljate Božička? Rdeča obleka in polna torba daril, sivi lasje in brada, očala in vprega severnih jelenov. Vendar Božiček ni edina oseba, ki je povezana z božičem. Brez angelov, vilinov in treh kraljev si je težko predstavljati tudi božič.

 

božični kostumi

Naša trgovina ponuja kostume in dodatke, značilne za različne like. Imamo dodatke, kot so Božičkova brada, očala in rogove  severnih jelenov, kraljevska brada in številne druge božične dobrote. Če želite igrati vlogo angela, izberite našo lasuljo z angelsko kodrastimi lasmi.

Se boste na božični večer pretvarjali, da ste Božiček? Pazite, da izberete dodatke, kot so božičkova brada, siva lasulja in rdeč kostum. Lasulje, brade, božične maske bodo rešile vsako nepopolno božično obleko.

Vsi naši izdelki so izdelani zelo skrbno in z uporabo varnih materialov najvišje kakovosti, kar zagotavlja njihovo trajnost in estetiko. Božična zabava, pustna zabava, družinsko srečanje – dodatki iz naše trgovine bodo navdušili vsako zabavo in pritegnili pozornost vseh udeležencev.

 

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Najbolj prodajano:
Vaša košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0