International EU and out  EU delivery available!  

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Izdobava za šole, vrtca društva ..UJP račun

Božičkova oblačila

Pravi očka se preobleče v Božička

prodaja kostumov za božička

Božičkova obleka , ki jo mora imeti vsak pravi očka da se preobleče v Božička.
Pripravite se na rast dolge brade, ne pozabite pa le, da mora biti bela, kot se za pravega svetnika Severnega pola spodobi. Pravi moški, ki dobro in veselje otrok postavi na najvišji oder, ima v garderobi obleko Božička. Skrita globoko v vdolbinah garderobe ali v kleti čaka vse leto na ta poseben dan, ko vladajo čarovnija in uroki. Božičkova preobleka je pomemben element podobe ljubkega dedka z vrečo daril. Ta gospod je znan vsem otrokom in odraslim. Vsi sanjajo, da bi ga spoznali, skupna fotografija pa je dragocen zaklad in spomin za vse življenje.

delux kostum božična obleka
Opis: Deluxe Božičkov kostum in klobuk s suknjičem, hlačami, pasom, rokavicami in nožnimi prevlekami škornjev

Skrbno sešita Božičkova obleka je popoln kostum, ki vas bo v hipu spremenil v skrivnostno postavo, o kateri še vedno tako malo vemo. Premika se s pomočjo sani in severnih jelenov, ima svoje zveste pomočnike in gospo Božiček, ki ga podpira pri vsaki odločitvi. Prav ona mu vsako leto pripravi obleko Božička in svojega moža pošlje na pot okoli sveta. Čas je, da začnete izdelovati darila in napolniti vrečo do roba.

Božiček set

božični kostum set

Naj prodajni izdelek – 250,00 EUR 

Sledi nam
MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Pozabili geslo? Prosimo vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov. Po e-pošti boste prejeli povezavo za ustvarjanje novega gesla.

TOP

Moja košarica 0