STE POZABILI PODROBNOSTI?

RAZPRODANO

Božičkov pomočnik vilin Božični Elf svetleči pliš

Dodaj k listi želja
Dodaj k listi želja

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

logo partybox - Božičkov pomočnik vilin Božični Elf svetleči pliš
EAN:

Opis

ELFA kostum Božični kostum – M / L
Kaj bi Božiček počel brez Rudolfa in njegovih zvestih pomočnikov, ki bi pakirali darila? Kostum vilin je preobleka, ki predstavlja odgovorno osebnost. Hišni škrapec vsak dan nosi božično obleko vilina in ves december se trudijo, da razvrstijo darila in jih zapakirajo v okrasni papir. Božični kostum vilin za odrasle je predlog za malo večje škrate. Če ste mislili, da mu Božičkovi pomočniki komaj segajo do kolen, ste se zelo motili. V tej laponski brigadi so tudi impsi v polni velikosti in božični kostum vilin je odličen primer tega.

Darila boste sneli z zgornjih polic, hitro boste tekli po pošto pri kurirju, zahvaljujoč širokemu razponu rok pa boste pobrali veliko predmetov naenkrat. Vse, kar potrebujete, je primerna obleka za elf. Kateri je po vašem mnenju najboljši čas, da skočite v izvirni božični kostum vilin? Zabavna božična obleka za elf bo kot nalašč za korporativno zvezdo, družinski dogodek in karneval. Dvodelna obleka elf s klobukom in pasom, ki se ujema s kompletom, bo naredila senzacijo na vsaki elegantni zabavi v zimski klimi. To je srčkan božični kostum vilin za dobro dušo in zaslužnega pomočnika dedka Mraza.

Dimenzije
Širina ramen cca 52 cm
Širina pod pazduhami cca 62 cm
Dolžina rokava cca 53 cm (od znotraj)
Dolžina noge cca 80 cm (od znotraj)
Širina pasu hlač je cca 54 cm
Skupna dolžina bluze je cca 78 cm
Skupna dolžina hlač cca 110 cm
Dolžina pasu cca 140 cm
Obseg kape je približno 56 cm

Material : Poliester, Velur

Dodatne informacije
Komplet vsebuje bluzo, hlače, kapo, pas
Bluza nad glavo, vrvica na pasu hlač.

Brand

Partybiz - božični kostumi in dodatki

Naši pustni božični kostumi in dodatki – širok izbor kostumov in dodatkov za številne priložnosti za otroke in odrasle. Pri nas bomo poskrbeli da bo vaš božični večer popoln.

logo partybox - Božičkov pomočnik vilin Božični Elf svetleči pliš

Dodatne informacije

Velikost

TOP