Potrebujete pomoč ? Pokličite +386 31 654958 

Božičkov ženiljski kostum z vrvica pasom, kapuco in brado ter belo obrobo

91,50 

Ni na zalogi

SHARE

Božičkov kostum s pasom vrvvice, kapo in brado z  belo obrobo,  velikost XL.

Opomba :  lasulja na sliki ni všteta v kompletu !

Božičkov ženiljski kostum je običajno sestavljen iz rdečega suknjiča z belimi obrobami iz umetnega krzna vzdolž manšet, ovratnika in roba. Jakno pogosto krasijo zapleteni ženiljski vzorci ali modeli, ki spominjajo na snežinke, severne jelene ali druge praznične motive. Kombiniran je z ujemajočimi se rdečimi hlačami, prav tako obrobljenimi z belim umetnim krznom pri gležnjih.

Kultni Božičkov klobuk običajno dopolnjuje komplet, saj ima enako ženiljsko tkanino in belo obrobo iz umetnega krzna na dnu. Nekateri kostumi lahko vključujejo širok črn pas z veliko zaponko okoli pasu, ki dopolnjuje tradicionalni videz Božička.

Ženiljska tkanina, uporabljena za Božičkov kostum, zagotavlja mehko in žametno teksturo, ki obleki doda toplino in razkošen občutek. Splošni učinek je vesel in prazničen videz, kot nalašč za utelešenje božičnega duha.

Informacije

Dostava
Trenutno ponujamo brezplačno pošiljanje  naročila nad 300,00 EUR 

Vračilo in menjava
Če z nakupom niste zadovoljni, nam ga lahko vrnete v 14 dneh za zamenjavo ali vračilo denarja. 

Pomoč
Pokličite  na (+386) 31654958 ali nam pišite na info@bozicnikostumi.si 

Tema dogodka

Spol

Pod tema bozic

Brands

Carnivaltoys

Carnival Toys že 50 let  proizvaja  kostume in maske, klobuke,  lasulje, dodatke in okraske, ki so varni, okolju prijazni in certificirane kakovosti.
MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Najbolj prodajano:
Vaša košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0