V kolikor so vas pritegnili izdelki, prosimo, da nas kontaktirate.

 

Naš animirani stoječi Božiček je super, in zelo privlači otroke! Ko se začne premikati, počasi obrača glavo in telo z desne proti levi. oh oh oh! Zdi se, da se mu sploh ne mudi, pa vendar je, poln daril, pripravljen obiskati hiše po vsem svetu. Velikost: 100 x 90 x 170 cm

 

Atelier Michel Taillis je francosko obrtno podjetje, ki izdeluje avtomate za animiranje in okrasitev izložb, stojnic in vseh vrst lokacij (nakupovalni centri, trgovine, mestne hiše in uprave, hoteli in restavracije, muzeji in zabaviščni parki, prireditveni prostori …)

Tema dogodka

Brands

Altelier - Božične animirane figure

Božične animirane figure,  so zelo enostavne za uporabo in namestitev, delujejo na elektriko iz preproste omrežne vtičnice, opremljene z ozemljitvenim vtičem. Njihova poraba je zelo nizka in ne zahteva nobene posebne opreme za vsako animirano figuro je stikalo prisotno na napajalnem kablu. Naše animirane figure so zasnovane tako, da neprekinjeno delujejo 24 ur na dan 7 dni v tednu, lahko pa jih povežete tudi s programatorjem. Mehanizmi so  prilagojeni standardom in pravilom, ki veljajo v ciljni državi (napetost, električni vtič). Namestitev animiranih figur v dekoracijo vaše izložbe bo dodana vrednost, ki bo ustavila mimoidoče pred vašo trgovino, sprožila nasmehe, veselje in neizogibno dolgotrajno željo. Poleg tega, da so animirane figure element dekorja, so pravo marketinško orodje, s katerim bodo ljudje govorili o vas in pritegnili stranke.
Sledi nam
TOP
Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA