STE POZABILI PODROBNOSTI?

Maskota plišasta obleka veverice

300,00 

Dodaj k listi želja
Dodaj k listi želja
Šifra: PB-W4485S Kategorija: Oznake: , ,
logo partybox - Maskota plišasta obleka veverice

Opis

Plišasta obleka veverice

Otroško gledališče v vrtcu ali promocijska akcija proizvajalca kreme iz oreščkov – veliko je krajev, kjer se bo profesionalni kostum veverice izkazal kot preprosto nenadomestljiv. Lepa zabava, pustna parada, predstava ob koncu šolskega leta … Priložnosti bo veliko!

Ponujena obleka veverice je mehka, plišasta preobleka, izdelana skrbno in s pozornostjo do najmanjših detajlov. Sestavljen je iz kombinezona, maske na glavi, rokavic in mehkih čevljev. Vse skupaj je narejeno iz poliestra, kar zagotavlja, da bo kostum veverice za otroka ali odraslega dolgo ohranil popolno obliko in barve. Če torej sanjate o nastopu veverice, je obleka iz naše ponudbe popolna izbira. Udobno, zabavno, estetsko in vzdržljivo. Zagotovo bo delovalo ob mnogih priložnostih!

Izberite kostum veverice, če želite izvirno in smešno preobleko, ki jo boste uporabili večkrat. Lahko ste prepričani, da bo na vsaki zabavi veliko superjunakov, filmskih zvezd in uniform, a bo verjetno le ena veverica! Če radi izstopate – odločite se za obleko veverice in pokažite prijateljem, kaj v resnici pomeni iznajdljivost. Naš kostum vam bo pomagal pri tem … in tudi izgleda zelo dobro.

Brand

Partybiz - božični kostumi in dodatki

Naši pustni božični kostumi in dodatki – širok izbor kostumov in dodatkov za številne priložnosti za otroke in odrasle. Pri nas bomo poskrbeli da bo vaš božični večer popoln.

logo partybox - Maskota plišasta obleka veverice
TOP