STE POZABILI PODROBNOSTI?

Božični dodatek maska naglavna kapa z jelenovo glavo PB-38337

29,00 

Dodaj k listi želja
Dodaj k listi želja
logo partybox - Božični dodatek maska naglavna kapa z jelenovo glavo PB-38337

Opis

Božič Karneval kostum maska naglavna kapa jelen. Obod  58 cm

 

Smešni klobuk RENIFER Božični klobuk
Iščete kul, tematske pripomočke za fotografsko kabino za dogodek podjetja? Ali pa morda želite svojo družino presenetiti z izvirno idejo poleg elegantne obleke? Klobuk za severnega jelena je ljubek pokrival, ki bo všeč vsem. Smešni klobuk za severnega jelena je bil ustvarjen za vesele živali, ki so že od nekdaj povezane s prazniki. Sveti Nikolaj brez svojega zvestega prijatelja Rudolfa ne bi pravočasno prišel do domov lepo vzgojenih otrok. Smešni božični klobuk iz severnih jelenov je znak, da dedek Mraz že pripravlja svoje sani, škrati pa pakirajo vreče daril. In lahko postaneš najboljši Gospodov spremljevalec z brado. Klobuk za severnega jelena se prilega vsakemu zabavarju. Zanjo in zanj. Za sodelavca iz službe, sodelavko, otroke in stare starše med skupnim praznovanjem. Smešni klobuk za severnega jelena je za vse ljubitelje božičnih pripomočkov.

Ustvarite čarobno vzdušje v svoji okolici. Smešni božični klobuk za severnega jelena Rudolph ima pomembno poslanstvo – zabavati družbo! Vse se bo izšlo, saj udoben klobuk za severnega jelena ni le zabaven, ampak tudi srčkan. Nihče se ne more upreti lepemu hišnemu ljubljenčku. Samo poglejte ta sladek pogled in ta srčkan rdeč nos. Na vaši božični zabavi se mora pojaviti smešen klobuk za severnega jelena.

Brand

Partybiz - božični kostumi in dodatki

Naši pustni božični kostumi in dodatki – širok izbor kostumov in dodatkov za številne priložnosti za otroke in odrasle. Pri nas bomo poskrbeli da bo vaš božični večer popoln.

logo partybox - Božični dodatek maska naglavna kapa z jelenovo glavo PB-38337

Dodatne informacije

Tema

TOP