International EU and out  EU delivery available!  

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Izdobava za šole, vrtca društva ..UJP račun

Plastična sladkorna palica (80 cm)

18,30 

Ni na zalogi

SHARE

Plastična sladkorna palica (80 cm)
Božičkov sladkorni trs je značilen dodatek k obleki prijaznega škrata, škrata ali božičnega palčka. Božična palica je narejena iz plastike, vendar obstaja možnost, da bo kakšen pogumnež želel okusiti vaše “sladke” kostumske dekoracije. Takšna reakcija nas sploh ne preseneča, saj je plastični sladkorni trs videti zelo realističen in vsi se bodo spraševali, ali se za tem pripomočkom skriva prava lizika? Nikomur ne izdaj sladke skrivnosti! Sladkorna palčka bo odlično dopolnila vašo ljubko škratovsko opravo ter ji dala značaj in praznični pridih. Dvobarvno božično palico lahko uporabite tudi kot kul fotorekvizit v fotokabini.

Plastični sladkorni trs je nepogrešljiv element pri ustvarjanju vsakega škratka. Božiček ima rdečo majico z značilno kapo, njegovi pomočniki pa svoje pripomočke, kot je božična palica v ponudbi. Vendar bodite previdni! Več kot enkrat smo izvedeli, da je ta očarljivi predmet uporabljal tudi moj dedek iz Laponske. Sladkorni trs se torej lahko uporablja na različne načine. Plastični sladkorni trs se odlično poda tudi ob božično drevo, kamin ali na božično večerno mizo z drugimi tematskimi okraski.

vključeno: 1 kos
dolžina: cca 80 cm
plastična sprehajalna palica, prekrita z rdečim trakom

Tema dogodka

Pod tema bozic

Brands

Partybiz - božični kostumi in dodatki

Naši pustni božični kostumi in dodatki - širok izbor kostumov in dodatkov za številne priložnosti za otroke in odrasle. Pri nas bomo poskrbeli da bo vaš božični večer popoln.
Sledi nam
MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Moja košarica 0