STE POZABILI PODROBNOSTI?

Elf čevljčki rjavi z zvončki

21,33 

Dodaj k listi želja
Dodaj k listi želja
logo partybox - Elf čevljčki rjavi z zvončki

Opis

Rjavi čevlji ELFA z zvončki
Božični sejem, šolska predstava, Božičkovo varstvo med delitvijo daril ali morda karneval? Čevlji Elf so popoln dodatek k obleki smešnega leprechauna za različne priložnosti. Vilini so znani po svojih nagajivih likih. To so lepa zelišča, ki se bodo zaradi svoje majhnosti stisnila povsod. Tiho bodo vstopili na zabavo in tam razkrili svoj nagajiv obraz. Ne pozabimo tudi, da je imp značilna obleka. Osnova so eleganten klobuk, zelene hlačne nogavice, kostum in kul elf čevlji. Če želite veljati za predstavnika gozdnih bitij in zanesljivega pomočnika Božička, se morate spomniti originalnih dodatkov za vaš kostum.

Zabavni čevlji za viline imajo všita kovinska zvončka. Oni so tisti, ki gostom dajo znak, da je na zabavo prišel ljubek gobavec. Zanima me, kaj si bo ta mali povzročitelj težav tokrat izmislil? Gostom bo zagotovo zagotovil veliko smeha, je zelo pozitiven lik. Se sprašujete, ali so čevlji za viline za vas? Penasto utrjeni škornji so univerzalne velikosti, zato se prilegajo vsakemu leprechaunu.

Brand

Partybiz - božični kostumi in dodatki

Naši pustni božični kostumi in dodatki – širok izbor kostumov in dodatkov za številne priložnosti za otroke in odrasle. Pri nas bomo poskrbeli da bo vaš božični večer popoln.

logo partybox - Elf čevljčki rjavi z zvončki

Dodatne informacije

Tema

Pod tema božič

,

TOP