STE POZABILI PODROBNOSTI?

NOVO!

Otroški božični kostum ELF oblekca elf 7-9 let

63,78 

Počisti
Dodaj k listi želja
Dodaj k listi želja
EAN:

Opis

Otroška obleka ELF v obleki. Božičkov mali kostum za pomočnika, rdeč in zelen, z obleko in klobukom

Ko se božič vse bolj približuje, so vsi pomočniki zlata vredni. Dekleta, fantje, vilini, patuljčki. Kdor lahko pomaga pri pripravi in ​​dostavi daril … boste pomagali? Elfov kostum za dekle je vesela rdeča in zelena noša, sestavljena iz obleke in klobuka. Značilni vzorci in podrobnosti ne puščajo nobenega dvoma – že od daleč se vidi, da je sv. Nikolaja. Elfov otroški kostum je skrbno izdelan iz visoko kakovostnih materialov. To je jamstvo za trajnost in možnost večkratne uporabe – navsezadnje ne bo manjkalo priložnosti za oblačenje kostuma. Elfov otroški kostum je odličen predlog za predvečer razreda, modne kroglice ali pustne zabave.

Opis: Božičkov mali kostum za pomočnika, rdeč/ zelen, z obleko in klobukom.

VARNOSTNA OPOZORILA : artikel ni primeren za otroke mlajse od 36 mesecev.Vsebuje manjše delce,zato obstaja nevarnost zadušitve zaradi tujk
OPOZORILO:
Ne uporabljajte v bližini ognja. Embalažna vrečka ni igrača in je lahko nevarna za zadušitev,zato naj ne bo dosegljiva otrokom. Shranite podatke in opozorila za morebitno kasnejšo uporabo  Preden izročite izdelek otroku,odstranite vse dele embalaže.
VZDRŽEVANJE :  Navodila so na všiti etiketi/embalaži

 

 

 

Dodatne informacije

Otroška velikost

, ,

Tema :

,

Pod tema božič

,

Spol

TOP