International EU and out  EU delivery available!  

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Izdobava za šole, vrtca društva ..UJP račun

Kostum pametni GASPAR WISE MAN LUX

217,16 

Na zalogi

Predviden čas dobave: 3 - 7 dni
SHARE

Božični kostum je sestavljen iz: rta ogrinjala, obleke, pasu, klobuka

Sveti trije kralji, tudi Trije modreci, so bili neobičajni tujci, ki so po krščanski zgodbi prišli od daleč, da bi se poklonili novorojencu Jezusu.

Njihova imena – Gašper, Miha in Boltežar – so omenjena v pobožnih izročilih iz 6. stoletja ter so se kot taka tudi »prijela« med ljudmi.

Pomen njihovih darov
Kralji so Jezusu prinesli darove, ki imajo poseben pomen. Ljudsko izročilo govori o tem, kdo je kaj prinesel:

Miha je kot najstarejši Odrešeniku prinesel zlato – darilo za Kralja
Gašper je prinesel kadilo – darilo za Boga
Boltežar je prinesel mire – darilo za Človeka.

Tema dogodka

Brands

ORLOB BOŽIČNI KOSTUMI

Jeeeeee, tukaj je BOŽIČ  TER SEVEDA DEDEK MRAZ . Poskrbeli bomo, da boste videti primerno veseli za božično sezono. V karnevalskih kostumih imamo široko paleto modnih kostumov in dodatkov za Božička in gospo Claus za vse, kar bi lahko potrebovali za popolne jaslice ali Pantomimo. Ne samo to, ampak imamo fantastično ponudbo modnih oblek za severne jelene, snežake, viline, angele in božična drevesa za vse starosti, pa tudi nekaj odličnih novih kostumov, kot sta naša Deluxe Christmas Turkey in Deluxe Gingerbread Man, ki bodo zagotovo prinesli ogromno prazničnega veselja za vaše praznovanje! Kot bi morali že vedeti, ne gre samo za našo široko paleto modnih oblek, ooooooh ne, ponosni smo, da imamo neverjetno paleto dodatkov za vsako temo ali dogodek, zakaj bi bilo potem drugače za božič? ! Tu lahko najdete popolnoma vse, kar potrebujete za dokončanje ali ustvarite natančen videz, ki ga iščete ... od lasulj in kril do božičnih torbic in nogavic. Ne samo to, na izbiro imamo veliko zbirko dodatkov za božične zabave, ki bomo letos dodali nekaj dodatnega v svojo pisarno, učilnico, klub ali dom ...
Sledi nam
MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Moja košarica 0

Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA