Božični ženski kostum ELF škratinja

283,96 

Božični ženski kostum ELF škratinja

Opis

Iz naše obsežne zbirke kostumov elfov in drugih modnih oblek za delavce v Božičkovih delavnicah in grotto je to eden najlepših primerov, ki smo jih videli. Naš superluksuzni kostum Elf je kot nalašč za tiste pomočnike, ki čakajo, da bodo Božičku v božičnem času pomagali. Ta kostum božičnega vilenjaka ni samo osupljiv, ampak bo tudi praktičen.

Vključuje čudovit dublet ali bogato okrašeno jakno iz zelenih in rdečih žametov z naramnicami in majhno žametno linijo ovratnikov iz žameta, obrobljenega z zlato pletenico. Pas jakne je spredaj odrezan do točke, kar je znova poudarjeno z uporabo zlate pletenice. Suknjič ima spredaj zapenjanje z ježki in čudovite okrasne gumbe v antični bronasti barvi, vsak z vstavljenimi tremi barvnimi dragulji. Hlače ali cev so narezane iz rdečega in zelenega žameta, ločnice pa so okrašene z bolj zlato pletenico. Tako pas kot manšete na nogah so elastični za udobno prileganje. Te se nosijo preko lahkih hlačnih nogavic v slonokoščeni in črni črti.

Vključeni so tudi koničasti čevlji iz kovinskega zlata, ki jih zaradi oblike konice pravilno poznate kot poulaine, ki jih je verjetno najbolje nositi samo v zaprtih prostorih.

Ta superluksuzni kostum božičnega vilenjaka, ki bi okrasil katero koli Božičkovo jamo ali srednjeveško pojedino, je dopolnjen z norčavo rdečo kapo z zlatimi pletenicami in prikupnimi zvončki.

Dodatne informacije

Velikost

TOP