International EU and out  EU delivery available!  

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Izdobava za šole, vrtca društva ..UJP račun

KOSTUM DOGE OF VENICE VOJVODA ST-342234

500,20 

Na zalogi

Predviden čas dobave: 3 - 7 dni
otroški kostumi
SHARE

Kostum sestavljajo: pelerina, hlače, kapa, jakna, kostum je izdelan iz žametne tkanine s 100% poliestra in 50% lureksa in 50% poliestra
izdelana v velikostih ena velikost
in ustreza odraslim L/XL

Beneške dože je doživljenjsko izvolila aristokracija mestne države. Dož ni bil niti vojvoda v sodobnem smislu niti enakovreden dednemu vojvodu. Naziv “dož” je bil naziv najvišjega izvoljenega uradnika Benetk in Genove; obe mesti sta bili republiki in izvoljeni doži. Doža so različno omenjali z naslovi “Moj gospod dož” (Monsignor el Doxe), “Najbolj vedri princ” (Serenissimo Principe) in “Njegova spokojnost” (Sua Serenità).

Tema dogodka

Spol

Brands

STAMCO božični kostumi za odrasle

Pozdravite božič  z našimi čudovitimi, vrhunskimi kakovostnimi božičnimi kostumi za odrasle moške, ženske in otroke ter skupine! Kostumi  za nepozaben božični videz, božične zabave, božične tržnice in profesionalne promocijske božične dogodke, Ponujamo kostume Božička za moške in ženske, viline,  snežake, kostume za dečke in deklice, božične kostume za skupine, kostume za  božične zabave in še več. Tu boste našli vse, kar iščete, visokokakovostne kostume  za praznovanje najbolj prazničnega letnega časa! Ponujamo božičkove vreče, čevljev Elf, božična pokrivala,  Božičkove pelerine,  razne božičkove klobuke in kape s krznom,.. Podjetje ima 50-letne izkušnje na področju izdelave in prodaje kostumov in je uveljavljen prodajalec božičnih kostumov. Kostumi so dobro izdelani, trpežni in vam bodo služili več let, zahvaljujoč naši pozornosti do detajlov, trdemu delu in izjemni kakovosti tekstila in materialov
otroški kostumi
Sledi nam
MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP

Moja košarica 0

Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA