STE POZABILI PODROBNOSTI?

Božični kostum modri možje MAGUS GAŠPER LUX RAZKOŠNI

213,11 

Dodaj k listi želja
Dodaj k listi želja
otroški kostumi

Opis

Božični kostum GASPER je sestavljen iz: ogrinjala, obleke, pasu, klobuka.

Sveti Caspar (znan tudi kot Casper, Gaspar, Kaspar in druge različice) je bil eden od ‘treh kraljev’, skupaj z Melkiorjem in Baltazarjem, ki je predstavljal modrece ali ‘svetopisemske mage’, omenjene v Svetem pismu v Matejevem evangeliju, verzi 2:1-9. Čeprav Sveto pismo ne določa, kdo ali kaj so bili magi, so bili od sedmega stoletja v zahodni Cerkvi opredeljeni kot Caspar, Melchior in Balthasar. Katoliška cerkev šteje Casparja in druga dva za svetnika.

Kdo so bili magi, v Svetem pismu ni določeno; obstajajo samo tradicije. Ker jih angleški prevodi Svetega pisma označujejo kot “možje, ki so preučevali zvezde”, se domneva, da so bili astrologi, ki so lahko predvideli rojstvo “Mesije” iz svojega preučevanja zvezd.

 

Matej je zapisal, da so magi prinesli tri darila – zlato, kadilo in miro. Ti darovi imajo očitno globlji pomen, zlato pomeni Jezusov kraljevski status, kadilo njegovo božanskost in miro njegovo človeško naravo. Kaspar je tradicionalno upodobljen z rdečkasto brado sredi treh kraljev, mlajši od Melkiorja in starejši od Baltazarja in ki čaka v vrsti za Melkiorjem, da bi daril kadilo Detetu Jezusu.[9] Pogosto je prikazan v dejanju sprejemanja darila od pomočnika ali v dejanju odstranjevanja krone, znaki priprave, da bo naslednji pred nogami Deteta Jezusa.

 

Brand

STAMCO božični kostumi za odrasle

Pozdravite božič  z našimi čudovitimi, vrhunskimi kakovostnimi božičnimi kostumi za odrasle moške, ženske in otroke ter skupine! Kostumi  za nepozaben božični videz, božične zabave, božične tržnice in profesionalne promocijske božične dogodke,

Ponujamo kostume Božička za moške in ženske, viline,  snežake, kostume za dečke in deklice, božične kostume za skupine, kostume za  božične zabave in še več. Tu boste našli vse, kar iščete, visokokakovostne kostume  za praznovanje najbolj prazničnega letnega časa! Ponujamo božičkove vreče, čevljev Elf, božična pokrivala,  Božičkove pelerine,  razne božičkove klobuke in kape s krznom,..

Podjetje ima 50-letne izkušnje na področju izdelave in prodaje kostumov in je uveljavljen prodajalec božičnih kostumov.

Kostumi so dobro izdelani, trpežni in vam bodo služili več let, zahvaljujoč naši pozornosti do detajlov, trdemu delu in izjemni kakovosti tekstila in materialov

otroški kostumi

Dodatne informacije

Velikost

TOP