STE POZABILI PODROBNOSTI?

Jezus noša kostum obleka z lasuljo in brado

85,00 

Dodaj k listi želja
Dodaj k listi želja
logo partybox - Jezus noša kostum obleka z lasuljo in brado
EAN:

Opis

ISUSOV kostum pri jaslicah
Edinstvena preobleka za različne priložnosti? Jezusova obleka je nekoliko kontroverzna izbira, a tudi izjemno vsestranska. Jezusova halja je vse, kar potrebujete za sodelovanje v kateri od cerkvenih ali gledaliških predstav, nato pa – ne da bi spremenili svojo obleko – pojdite na modno zabavo. V obeh primerih bo zagotovo naredil vtis!

Kostum ISUS-a je sestavljen iz treh elementov – dolge rjave tunike, lasulj in brade. Tunika, vezana s trakovi, ima vanjo všito dodatno rdečo rto, ki daje kostumu učinkovit in “lahkoten” videz. Tako brada kot lasulja sta narejena iz rjavih, kodrastih las, katerih bujnosti bi si lahko mnogi zavidali. Zahvaljujoč temu je celotna Jezusova obleka videti fenomenalno in nihče na prvi pogled ne bo niti najmanj dvomil, za kakšno kostum gre.

Lepo narejena Jezusova noša je predlog, ki združuje klasične vzorce s sodobnim pristopom. Vrhunski materiali s skrbnim šivanjem. Zahvaljujoč temu je idealen za ljubiteljske in popolnoma profesionalne priložnosti, ki zahtevajo strokovno pripravo.

Torej, če greste na modno zabavo – ne nujno cerkveno – je Jezusova obleka kostum, ki bo naredil senzacijo. Oblecite Jezusov kostum in postanite nesporni kralj žoge. In zagotovo boste osvojili svoje zveste privržence, če boste nekako ponovili čudež iz Kane v Galileji. V tem primeru boste prepričani, da ne boste več zamudili nobenega vabila na zabavo!

Mere
Širina ramen približno 62 cm
Širina pod pazduho približno 70 cm
Dolžina rokava približno 45 cm (od znotraj)
Skupna dolžina tunike približno 150 cm
Dolžina brade približno 40 cm
Dolžina las približno 35 cm
Material
Poliester
Dodatne informacije
V kompletu so tunika, lasulja, brada in brki
Tunika, zadaj zavezana s trakovi, v tuniko je prišit rdeč ogrinjalo, lasulja po vzoru umetnih, rjavih las, brada z brki iz umetnih, rjavih las, pritrjena z elastiko.

Brand

Partybiz - božični kostumi in dodatki

Naši pustni božični kostumi in dodatki – širok izbor kostumov in dodatkov za številne priložnosti za otroke in odrasle. Pri nas bomo poskrbeli da bo vaš božični večer popoln.

logo partybox - Jezus noša kostum obleka z lasuljo in brado

Dodatne informacije

Velikost

Tema

TOP