International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Izdobava za šole, vrtca društva ..UJP račun

Božični kostum MODRI MOŽJE MAGUS MELCHIOR LUX RAZKOŠNI

259,99 

Check Na zalogi

Predviden čas dobave: 3 - 7 dni
otroški kostumi

Božični kostum MODRI MOŽJE MAGUS MELCHIOR LUX

Božični kostum je sestavljen iz: ogrinjala, srajce z telovnikom, hlač, pasu, klobuka

Sveti Melkior ali Melihior naj bi bil eden od svetopisemskih magov skupaj s Casparjem in Baltazarjem, ki sta obiskala otroka Jezusa po njegovem rojstvu.

Svetopisemski magi  , imenovani tudi (trije) modreci ali (trije) kralji, tudi trije magi so bili ugledni tujci v evangeliju o Mateja in krščansko izročilo. Jezusa naj bi obiskali po njegovem rojstvu in prinesli darove zlata, kadila in mire. So redne osebe v tradicionalnih pripovedih o praznovanju božiča in so pomemben del krščanske tradicije.

Tradicionalne jaslice prikazujejo tri »modreče«, ki obiščejo otroka Jezusa na noč njegovega rojstva v jaslih v spremstvu pastirjev in angelov, vendar je to treba razumeti kot umetniško konvencijo, ki omogoča dva ločena prizora čaščenja pastirjev. ob rojstni noči in poznejšem čaščenju magov, ki naj bi se zaradi udobja združili.[8] Eno svetopisemsko poročilo v Mateju preprosto predstavlja dogodek na nedoločeni točki po Kristusovem rojstvu, v katerem ga neštevilna skupina neimenovanih »modrih mož

Znamka

STAMCO božični kostumi za odrasle

Pozdravite božič  z našimi čudovitimi, vrhunskimi kakovostnimi božičnimi kostumi za odrasle moške, ženske in otroke ter skupine! Kostumi  za nepozaben božični videz, božične zabave, božične tržnice in profesionalne promocijske božične dogodke, Ponujamo kostume Božička za moške in ženske, viline,  snežake, kostume za dečke in deklice, božične kostume za skupine, kostume za  božične zabave in še več. Tu boste našli vse, kar iščete, visokokakovostne kostume  za praznovanje najbolj prazničnega letnega časa! Ponujamo božičkove vreče, čevljev Elf, božična pokrivala,  Božičkove pelerine,  razne božičkove klobuke in kape s krznom,.. Podjetje ima 50-letne izkušnje na področju izdelave in prodaje kostumov in je uveljavljen prodajalec božičnih kostumov. Kostumi so dobro izdelani, trpežni in vam bodo služili več let, zahvaljujoč naši pozornosti do detajlov, trdemu delu in izjemni kakovosti tekstila in materialov
otroški kostumi
Velikost

Sledi nam
MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Pozabili geslo? Prosimo vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov. Po e-pošti boste prejeli povezavo za ustvarjanje novega gesla.

TOP
Arrow

Moja košarica 0

Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA