Potrebujete pomoč ? Pokličite +386 31 654958 

Nestrpno vas že pričakujem

Moji škratje in elfI,  vilinjaki ter plački  že na veliko delajo na nečem neverjetnem in vznemirljivem za vas dragi otroci in starši. Posebno presenečenje za božič čaka vse naše naročnike.

AKTUALNA BOŽIČKOVA OBVESTILA

in bodite prvi obveščeni o novostih, posebnih ponudbah, dogodkih v trgovini in novicah.

Božične prireditve

Vse dogodke tega tedna najdete na spletni strani Visit Ptuj: https://cutt.ly/5MxcYUe

[2. 12. 2022] 🎄 PRIŽIG LUČK oznanja pričetek Ptujske pravljice 🎄

Pred vrati je december, najbolj čaroben mesec v letu, ko boste lahko ponovno sproščeno uživali v prazničnih radostih ter se sprehajali po okrašenih ulicah starega mestnega jedra.

✨ Mesto bo v soju prazničnih luči zažarelo v petek, 2. decembra, ob 18. uri s 🎄 Prižigom lučk na Mestnem trgu.

🎵🍪Spremljal ga bo otroški animacijski program, na stojnicah pa bo zadišalo po decembrskih dobrotah.

Vabljeni!

-----

❄️ PTUJSKA PRAVLJICA ❄️

⛸️ Praznično vzdušje se bo v naslednjih dneh nadaljevalo s postavitvijo velikega drsališča in zabavo na okrašeni mestni tržnici.

🎅 Od 19. decembra dalje bo v mesto prispel Božiček z božičkovo hišo, ki bo za najmlajše namestil nabiralnik ter zbiral njihove želje. Na Mestnem trgu se bo pričel vsakodnevni otroški program v pravljičnih večernih urah.

🎶 Vzporedno bo potekal raznolik program številnih ptujskih organizatorjev in drugih ponudnikov. Prisostvovali boste lahko odprtju nove razstave, uživali v božično-novoletnem koncertu zbora SNG Maribor, v koncertih v ptujskih lokalih, v zimskem večeru penin, v kulinaričnem brunchu Pisan božič, v otroških gledaliških predstavah, Kino vrtičku, v družinskih aktivnostih na Ptujskem gradu in v Pravljičnem gozdu Rdeča kapica ter v zaključnem pohodu na Donačko goro.

🎆 Zadnje tri dni v letu bodo na Mestnem trgu potekali koncerti. Na zadnji dan v letu bo dopoldne potekalo veliko otroško silvestrovanje, nato pa večerno silvestrovanje z DJ-em ter glasbeno skupino, ki vas bo v ritmih dobrih starih hitov zabavala vse do zgodnjih jutranjih ur.

-----

Prižig lučk je del Ptujske pravljice v organizaciji Zavoda za turizem Ptuj

📷 Albin Bezjak

Povzetek : https://www.facebook.com/visitptuj/

Pridružite se pogovoru

Pridružite se pogovoru

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Najbolj prodajano:
Vaša košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0