Potrebujete pomoč ? Pokličite +386 31 654958 

V kolikor so vas pritegnili izdelki, prosimo, da nas kontaktirate.

prodaja božičnih animacijskih medvedkov

ANIMACIJSKE BOŽIČNE FIGURE

Čas da pripravite vaše prodajne izložbe za božični čas.

BOŽIČNA DEKORACIJA ZA TRGOVINE - HOTELE- RESTAVRACIJE...

Realističnost animiranih figur izdelkov ter lepota  prinašata veselje otrokom in odraslim, kjer koli so nameščeni.

 Animacijo in dekoracijo za vso leto!

Ponujamo izdelke, ki bodo popestrili izložbe in lokacije ter spodbudili vašo prodajo in zanimanje za animacijo in dekoracijo, vse leto, oken, stojnic in vseh vrst lokacij (nakupovalni centri, trgovine, vrtovi). centri, mestne hiše in uprave, hoteli in restavracije, muzeji in zabaviščni parki, prireditveni prostori itd.).

Božične animirane figure,  so zelo enostavne za uporabo in namestitev, delujejo na elektriko iz preproste omrežne vtičnice, opremljene z ozemljitvenim vtičem. Njihova poraba je zelo nizka in ne zahteva nobene posebne opreme za vsako animirano figuro je stikalo prisotno na napajalnem kablu.

Naše animirane figure so zasnovane tako, da neprekinjeno delujejo 24 ur na dan 7 dni v tednu, lahko pa jih povežete tudi s programatorjem.

Mehanizmi so  prilagojeni standardom in pravilom, ki veljajo v ciljni državi (napetost, električni vtič).

Namestitev animiranih figur v dekoracijo vaše izložbe bo dodana vrednost, ki bo ustavila mimoidoče pred vašo trgovino, sprožila nasmehe, veselje in neizogibno dolgotrajno željo. Poleg tega, da so animirane figure element dekorja, so pravo marketinško orodje, s katerim bodo ljudje govorili o vas in pritegnili stranke.

Poglejte nekaj veličastnih božičnih oken

Čudovit medvedji zbor

Zahvaljujoč animiranemu trženju ustvarite dinamiko v vaših izložbah, trgovinah, nakupovalnih centrih, za vsako priložnost in čez vse leto.

STOPITE V KONTAKT
Z NAMI ZA CENIK ANIMIRANIH BOŽIČNIH FIGUR IN SVETOVANJE

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Najbolj prodajano:
Vaša košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0