Potrebujete pomoč ? Pokličite +386 31 654958 

iZLOŽBENE BOŽIČKOVE SANI

IZLOŽBENA BOŽIČNA DEKORACIJA

NAŠE STORITVE ZA DEKORACIJO RESTAVRACIJ , HOTELOV, CENTROV

Ker se bliža praznični čas, se zavedamo, kako pomembno je ustvariti toplo in prijetno okolje za vaše goste. Preoblikovanje vašega hotela v čaroben in prazničen prostor lahko pusti trajen vtis in naredi njihovo bivanje zares posebno. Pri nas smo specializirani za zagotavljanje visokokakovostnih božičnih okraskov, ki so oblikovani tako, da povečajo praznično vzdušje in ustvarijo nepozabno doživetje za vaše goste. Naša obsežna ponudba dekoracij in storitev vključuje:

 

Prilagajanje:

naša oblikovalska ekipa bo tako  tesno sodelovala s temo in blagovno znamko vašega hotela, restavracije, ambienta da zagotovi, da se okraski neopazno vključijo v vašo obstoječo notranjo opremo.

Okraski preddverja:

Preddverje vašega hotela lahko okrasimo s čudovitimi božičnimi drevesci, venci in grilandami. Te je mogoče prilagoditi tako, da se ujemajo z obstoječim dekorjem in temo vašega hotela, kar ustvari brezhibno in očarljivo počitniško vzdušje.

 

Okrasje za sobe:

Razmislite o ponudbi okrasja sobe za goste, ki želijo svojemu bivanju dodati osebno noto. Priskrbimo lahko vnaprej okrašena drevesca, praznično posteljnino in majhne okrasne predmete, da bodo njihove sobe v prazničnem času delovale kot doma stran od doma.

Primer :  dišavne svečke, blazine, vzglavnike, okrasne namizne predmete, brisače…

Dvorane za bankete in jedilnice:

ne glede na to, ali gostite praznične zabave ali svečane večerne dogodke, vam lahko pomagamo ustvariti čudovito okolje z osrednjimi deli za mize, pregrinjali za stole in drugimi tematskimi okraski.

Zunanja dekoracija:

Naredite nepozaben prvi vtis z zunanjo dekoracijo, kot so zunanja razsvetljava, osvetljeni venci in znaki s praznično tematiko, da pritegnete goste in mimoidoče.

Božičkove sani so legendarno prevozno sredstvo, tesno povezano z božičnimi prazniki in izmišljenim likom Božička. To so čarobne leteče sani, s katerimi Božiček na božični večer raznaša darila otrokom po vsem svetu. Koncept Božičkovih sani je globoko zakoreninjen v tradiciji in folklori božiča.

BOŽIČKOVE SANI ZA IZLOŽBO

BOŽIČKOVE SANI

Ikonične podobe: Božičkove sani so skupaj z Božičkom samim postale ikonični simbol božiča. Je osrednji element božičnih okraskov, voščilnic in prazničnih podob. 

Božičkove sani so cenjen del prazničnega časa in ideja, da Božiček z njimi prinaša veselje in darila otrokom, je prisrčen in trajen del božične folklore.

NE ODLAŠAJTE IN STOPITE V STIK Z NAMI in nam zaupajte svoje želje.

  MOJ RAČUN
  Lista želja
  Prijava
  Ustvari račun

  Please select all the ways you would like to hear from us

  Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

  Obnovitev gesla

  Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

  TOP
  Najbolj prodajano:
  Vaša košarica 0
  NEDAVNO OGLEDANO 0
  Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA