fbpx

Stopite v stik z nami

Kako vam lahko pomagamo?

Naša ekipa je bila vestno izbrana zaradi razumevanja prazničnih dni , obdarovanja in seveda božičnega okraševanja,   dogajanj in strasti do Božička in Dedka Mraza, obdarovanja na božični večer…  Ne glede na to, ali brskate po našem spletnem mestu ali  ste že naša stranka, smo vedno pripravljeni deliti svoje globoko znanje pri pripravah na prihod Božička, njegovega spremstva in seveda pravih kostumov, prav tako pa tudi do izbire igračk za otroke, pripravi božičnih paketov za občine, društva , podjetja.  Pomagamo  šolam, vrtcem, občinam, društvom pri pripravi oziroma izbiri božičnih paketov za obdarovanje otrok.  Ne odlašajte in nas pokličite  ter povejte vaše želje , da vam bomo lahko svetovali in skupaj izbrali za vas najboljše.

Najpogostejša vprašanja so zajeta v naših pogostih vprašanjih. Če imate kakršna koli posebna vprašanja, se obrnite na nas tako, da izpolnite ta obrazec ali pokličete našo skupino za pomoč strankam.

Storitev za stranke

Ponedeljek – petek 
10.00-16.00 ure

Tel./Viber/WhatApp : 

+386 31 654 958

E-mail: info@bozicnikostumi.si

Bančni podatki

TAX ID : SI23218436

Matična številka: 8039259000  Št.vpisa v register: 316-06-01876-2017/2

Bančni podatki :
Intesa Sanpaolo bank

SI56 1010 0005 6221 389

BIC banke : BAKOSI2X

Naslov

Portia, Denis Šift s.p

Prvomajska ulica 9
2310 Slov. Bistrica

Slovenija

KONTAKT Z NAMI

  ASSOCIAZIONE GRANDE CUORE VODJA

  Božični kompleti so vrhunske in dobre izdelave. Kupili smo veliko različnih kostumov za božikovo spremstvo. Otroci so božičkove spremljevalce oboževali v teh prekrasnih pravljičnih kostumskih oblačilih

  5/5

  BOŽIČEK NA DOMU

  Rad imam otroke, rad sem igralec, imam dober glas, tako sem se odločil postati Božiček na domu. Otroci so me v kupljenem kostumu BOŽIČKA V TRGOVINI božičnikostumi .si oboževali. Oblekli so me od nog do glave.

  5/5

  BOŽIČKOVE NOVICE!

  Ne pozabite se prijaviti!

  Vaši osebni podatki bodo uporabljeni samo za namene zagotavljanja storitve pošiljanja novic. Kadarkoli se lahko odjavite od storitve prejemanja novic, na katero ste se naročili. Za več informacij si oglejte naš pravilnik o zasebnosti.

  TOP