fbpx

Potrebujete pomoč ? Pokličite +386 31 654958 

Naša ponudba - o nas

        Božiček, dedek Mraz in Sv. Nikolaj – Božični kostumi in božične brade ter darila

DOBRODOŠLI V TRGOVINI, KJER LAHKO KUPITE PROFESIONALNO OBLEKO BOŽIČKA

Naše poslanstvo je tako posameznikom kot podjetjem zagotoviti najboljše Božičkove kostume na trgu za uporabo doma, na zabavi ali v promociji. Če želite obiskati otroke v Božičkovi obleki, presenetiti svoje sodelavce ali organizirati zabavo v vrtcu – ste na pravem mestu. Če vas bodo spremljali Božičkovi pomočniki v snežinki ali obleki Božička – boste tukaj našli prave dodatke. Prodamo tudi več variant pravega kostuma Božička.

December, čas v letu, ki je poln veselja, radosti in presenečenj. Vsi nestrpno pričakujemo prve snežinke in prihod treh dobrih mož. Vsi poznamo Miklavža, dedka Mraza in Božička – vesele može, ki ob koncu leta nosijo darila vsem pridnim otrokom in odraslim.

 

Če želite pričarati pravo decembrsko pravljico s pravim dedkom Mrazom, Božičkom in Svetim Nikolajem, vam predlagamo, da v naši spletni trgovini izberete svoj božični kostum, belo brado, očala in še veliko drugih dodatkov ter se prelevite v pravega decembrskega moža. Nič ni več vredno kot sreča v očeh majhnega otroka.

V spletni trgovini BOŽIČNI KOSTUMI  najdete kostum za Miklavža, kostum za Božička in kostum za dedka Mraza. Med policami novoletnih izdelkov pa najdete tudi različne kostume škratov, snežakov, pingvinov, jelenčkov, Božič, Marije in Jožefa ter veliko božične dekoracije in božičnih daril.

 

MIKLAVŽ

V tretjem stoletju se je v današnji Turčiji rodil Miklavž ali Sv. Nikolaj. Njegovi premožni starši so zaradi bolezni hitro umrli. Vzgojen je bil v krščanskem duhu, zato je svoje premoženje podaril bolnim in revnim.  Že v mladih letih je postal škof, znan po svoji radodarnosti in prijaznosti. Umrl je 6. 12., leta 343, zato se vsako leto na ta dan spomnimo na njegovo dobrosrčnost. Na ta dan Miklavž skupaj s parkljem nosi darila. Otroke, ki niso bili pridni pa parklji “pobašejo” v velike vreče in jih odnesejo bog ve kam 🙂 Za Svetega Nikolaja, prav tako kot za Božička in dedka mraza, je značilna dolga bela brada.

 

Izberite božičkov kostum, v katerem boste videti kot pravi Božiček!

Na rojstni dan Jezusa Kristusa vsi kristjani nestrpno pričakujejo prihod debelega Božička z njegovimi sankami in 7 božičnimi jelenčki. Božiček parkira svoje sanke na strehi vašega doma in se s pomočjo čarobnega prahu spusti skozi dimnik ter pod Božično smrečko nastavi darila. Vsi poznamo Božička, oblečen je v rdeči plašč, obrobljen z belim krznom in rdečo kapo z zvončkom na koncu. Njegove značilnosti pa so tudi dolga bela brada, debel trebuh in očala. Božičku pri zavijanju daril pomagajo tudi Božični škratje, rdečo zelena bitja, manjše postave, z zašiljenimi ušesi. Ob prepevanju Božičnih pesmi izdelujejo in zavijajo darila.  

DEDEK MRAZ

Dedek Mraz je prispel k nam iz Rusije, zato je oblečen v debel krznen plašč. Tudi za njega je značilna dolga bela brada, očala in pa kučma. Dedka mraza najlažje opišemo kar s poznano otroško pesmico: 

Siva kučma, bela brada,
topel kožuh, zvrhan koš

 

 

 

Božič – eden najbolj čarobnih obdobij v letu, ko želimo našo okolico narediti posebno. Naša božična ponudba vključuje božične okraske, kroglice, verižice, božične girlande, figure, obešalnike, vence, drobna darilca, božične lučke,  božično dekoracijo za dom, hotele, restavracije, sprevode.. zunanje okraske, umetne jelke….  

V skrbi za ohranjanje družinskega značaja božiča ne pozabimo na otroke. Vsako leto dodajamo nove izdelke igrače, ki dajejo veliko veselja in spodbujajo ustvarjalnost tako otrok kot odraslih. 

Nudimo tudi pakiranje in darilne paketa za Miklavža in Božička pri obdarovanju za društva, zavode, vrtce, obične, podjetja. 

 

Želimo vam prijetno in veselo nakupovanje  in praznovanje v teh prazničnih dni.

 V kolikor iščete poseben kostum ali imate posebne želje,  ne odlašajte in nas pokličite, da vam bomo pomagali poiskat izdelek.    

Vaš Božiček 

V kolikor ne najdete izdelka v tej spletni strano , smo za vas pripravili ponudbo spletnih trgovin z ostalimi razširjenemi izdelki po tematiki izdelkov ponudbe.V

V kolikor ne najdete izdelka v tej ponudbi , smo za vas pripravili ponudbo spletnih trgovin po tematiki izdelkov ponudbe.

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Najbolj prodajano:
Vaša košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0