STE POZABILI PODROBNOSTI?

Vaš Božiček vam sporoča ! Samo še nekaj dni ( poglej datum spodaj ) in vas obiščem..

  • 0dan
  • 00ure
  • 00min
  • 00sec
Launch Date
-ali se povežite z nami :
Božična pesem

DNEVI SE ODŠTEVAJO

December je vroč zaradi nakupovalne mrzlice, božičnih in prednovoletnih zabav, okraševanja domov, prometnih zamaškov zaradi snega in množice Ijudi, ki se vračajo domov za praznike.

Vendar si moramo ravno v tem času prizadevati za trenutke tišine in miru v naših srcih, v naših družinah in se imeti radi in ljubiti. Tudi odrasli imamo radi božička. Božič je za otroke vseh starosti. Okrasite stanovanje, zasujte se z darili, praznujte v veselju, saj bomo mi tudi za vas poskrbeli da boste veseli in razigrani. Zima - najhladnejši letni čas - je čas, ko pridejo k nam trije dobri možje. Božicek je dobri mož, ki obdaruje otroke na božično jutro, 25. decembra Eden od njih je tudi Dedek Mraz, ki otroke ponavadi obdaruje na Novo Leto.

Smo spletna trgovina, ki ponuja ekskluzivne božične kostume, lasulje in božično dekoracijo in izdelke za božične in novoletne dogodke tudi za najbolj zahtevne kupce, kot so šole, vrtci, društva, hoteli, kjer animatorji razveseljujejo obiskovalce.

Prav tako pa vam po vaši želji pripravimo božične darilne pakete za otroke.

  • Naša paleta izdelkov se širi od božičnih kostumov, maskot, vrhunskih kostumov škratov, princez, angelov, verskih kostumov za miklavža, duhovnika , srednjeveških kostumov za jaslice, novoletnih vintage oblačil za promocije ter oblačila in dodatke ter seveda božično dekoracijo in božičnih daril za otroke.
  • Za vse Božičke, ki želijo izstopati iz množice in iščejo modno in izjemno kvalitetno oblačilo. Vsi ekskluzivni izdelki blagovne znamke so izdelani na osnovi specifikacij in najnovejših trendih.
  • Božični darilni paketi za otroke
  • Božična darila
  • Božična dekoracija
  • Novoletni program party oblek in oblačil

 

Ponujamo vam veliko izbiro prečudovitih božičnih kostumov in novoletnih dodatkov

Božičnih kostumi, božične lasulje, božina darila, okrasi...

Ponujamo vam veliko izbiro prečudovitih božičnih kostumov, kostumov in dodatke oblačil za vile, elfa, škrata, lasulj za božička in dedka mraza, lasulje za vile , angel lasulja  božičnih oblek, božičnih kap, klobukov, dodatkov za jelenčka in še še 

Občine, društva, podjetja za vas pripravimo  tudi pakete daril za obdarovanje otrok.

V našem asortimanu boste tudi našli oblačila za Novo leto, darila in vse kar se potrebuje za velik silvesterski Novoletni večer.

 

Potrebujete pravo lasuljo?  Potem poglejte našo spletno on line trgovino z medicinskimi lasuljami, svečanimi lasuljami, lasnimi podaljški za Novoletno frizuro in vse za nego las.

Prodaja pustnih oblačilV kolikor pa tukaj ne najdete kostuma ali iščete drug kostum za vaš dogodek.,  poglejte našo spletno online trgovino z pustnimi in karnevalskimi kostumi - Portia- bazar

TOP