International EU and out  EU delivery available!  

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Izdobava za šole, vrtca društva ..UJP račun

Ostali božični kostumi

Potrebna oblačila za vaše kostume vilenjakov

pustni kostum

Potrebna oblačila za vaše kostume vilenjakov

Če se želite preobleči v goblina, morate imeti v mislih, da so glavne barve celotnega kostuma zelena, črna, rdeča in bela; s kombinacijo teh štirih barv bomo lahko naredili realističen in zelo smešen kostum.

Prva stvar, ki bi jo morali dobiti za svoj kostum, so črne ali bele hlače, ki jih je treba prilagoditi (po želji so lahko gamaše). Kombinirati jih je treba s srajco ali bluzo z dolgimi rokavi, katerih barva je priporočljiva zelena.

 Trik: da bo vaš kostum goblin bolj zabaven, lahko na majico oblečete telovnik druge barve ali z vzorcem  , ki bo v nasprotju z enotnostjo obleke in ji bo dal bolj formalni videz.

Eden ključnih elementov, ki se znajo preobleči v goblina, je izbira nogavic: in to je, da se vilini prilegajo visokim in črtastim barvam, ki običajno kombinirajo belo s katero koli drugo barvo: belo in rdečo, belo in zeleno ali belo in črno.

Sledi nam
MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Pozabili geslo? Prosimo vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov. Po e-pošti boste prejeli povezavo za ustvarjanje novega gesla.

TOP

Moja košarica 0