Potrebujete pomoč ? Pokličite +386 31 654958 

Božičkova oblačila

Kristusov otrok, angeli in Božiček

Bele angel lasulje,  lasulje za Božička ter ostale lasulje za kostume in praznične prireditve.

V evropskih regijah konec leta, božič, praznujejo z zelo različnimi običaji. Niti Božiček, četudi že desetletja maha iz reklame za kokakolo, res ni povsod. Na jugu Nemčije Kristusovo dete prinaša darila. V Rusiji oče Frost pride šele, ko zazvonijo novoletni zvonovi. Medtem ko je 6. decembra v Berlinu Dedek Mraz otrokom postavil sladkarije, se v alpskih vaseh namesto s koničastim klobukom, v spremstvu angelov in Krampusa parklja po našem , druži po snegu. Pri nas boste našli lasulje in brade, da se prikrijete za vse te tradicije  – zagotovo imamo tudi Jezusa za gledališko skupino, ki na božič (za zaprtimi zavesami) vedno izvaja “Brianovo življenje” –  V tej sezonski  ponudbi pa se omejujemo na vse bele in nekaj zelo svetlih blond modelov.

Modeli: lasulje za Božička in brade Božička, lasulje za Kristusovega otroka in bele lasulje angela, v tesnih kodrih in zelo gladkih .

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Najbolj prodajano:
Vaša košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0