Potrebujete pomoč ? Pokličite +386 31 654958 

Duhovniška oblačila

Duhovniška oblačila
Naše podjetje že vrsto let svojim strankam zagotavlja duhovniška oblačila najboljše kakovosti. V naši ponudbi lahko najdete vsakdanja oblačila za duhovnike, kot je črna sutana ali alba, pa tudi evharistična oblačila, kot so štole ali oblačila, namenjena posebej za služenje pri bogoslužju.

Miznice so eden najpomembnejših del naše ponudbe. Najdete lahko različne tipe: ne samo gotska ali rimska oblačila, ampak tudi meniška ali marijanska, mnoga z ujemajočimi se stoli. Raznolikost barv se ujema z liturgičnimi barvami in časom liturgičnega leta.

Primerna oblačila za služenje pri liturgiji najdejo ne samo duhovniki, tudi altarji ali pevski zbori. Za pravilno izvedbo pogrebnega obreda izberite oltarne linije, okrašene s kakovostnimi vezeninami, in tudi pogrebne odeje. Če želite okrasiti cerkev za praznike, lahko poiščete tudi naše transparente.

Široka paleta duhovniških sofanov, štol, ornatov in liturgičnih pripomočkov vam bo pomagala pri pripravi na ustrezno udeležbo pri bogoslužju svete maše. Za več informacij nas prosim kontaktirajte.

Začnite kupovati !

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Najbolj prodajano:
Vaša košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0