Potrebujete pomoč ? Pokličite +386 31 654958 

Božičkova oblačila

Božični čas je vedno zelo poseben čas priprav na božični večer

Božični čas je vedno zelo poseben čas priprav na božični večer.

Oblačila in dodatki za Božička in ga. Božičico
Za božič, na primer, potrebujete tudi božično brado ali božično vrečo za darila. Tukaj lahko najdete vse mogoče stvari za božič. Ne boste verjeli, a Božiček, ki pride brez vreče, bo otroke razočaral. Pravi Božiček potrebuje tudi lepo brado. Kot darilo lahko podarite lepo božično kapo, zelo priljubljeni pa so tudi rogovi severnih jelenov.

Božični čas je vedno zelo poseben čas. Družine in prijatelji po vsem svetu se zberejo, da skupaj praznujejo sveti praznik. Naj bo v trgovinah, supermarketih ali na televiziji: vse se vrti okoli božiča. In zato ni pomembno samo praznovanje na božični večer, ampak tudi čas priprave. Vsi poskrbijo za darila za svoje najdražje, okrasijo hišo in po ulicah diši po svežih božičnih piškotih. Okoli božiča se pogosto prirejajo zabave, da vas spravijo v praznično razpoloženje. Seveda pa za takšne zabave potrebujete tudi ustrezen kostum kot angel ali kostum Božička. Tudi na božični večer lahko vso družino, še posebej otroke, razveselite s kostumom Božička. Konec koncev je veliko bolj razburljivo imeti dostavljavca daril kar v sobi, namesto da samo posluša zgodbe okoli njega. Seveda je za popoln videz Božička potrebna tudi ustrezna postava. Za osebe vitkejše postave je potreben okrogel debel trebušček božiček, ki poskrbi za prepričljiv zunanji videz in ga takoj prepoznajo otroci, ki jih obiskujejo. To pomeni, da lahko darila izroči neposredno Božiček in razpoloženje niha med prazničnim in razposajenim.

Medtem ko se v kuhinji pripravlja pojedina, lahko Božiček s svojo dolgo belo brado otrokom bere navdušenim očem ali se igra z njimi in njihovimi darili. Ne glede na to, ali so mladi ali stari: vsem je všeč okrogel starček z rdečim plaščem in klobukom. Kostumi in ostali božični dodatki na adventnih zabavah in še posebej na božični večer naravnost dvignejo razpoloženje. Pestro praznovanje z veliko dobre volje je zagotovljeno.

Konec koncev je vsako leto namenjeno temu, da naredimo božič nekaj posebnega in osrečimo vse. Otroške oči se bodo kar zasvetile, ko bo skozi vrata prišel Božiček s svojo dolgo belo brado in velikim trebuhom in iz veliko rdečo vrečo pričaral darila. Če nimate sami dovolj brade ali trebuha vam bo v pomoč umetna brada in napihljiv trebušni privesek.

V božičnem času lahko vsak ustvari razkošno vzdušje z odličnimi kostumi, tudi otroci, saj lahko tudi oni osvetlijo prostor kot angelčki z avreolo in belo obleko. Čar angela in čar Božička ter prisotnost prerokov in škofov naredijo vsak božič nepozaben.

 

Pridružite se pogovoru

Pridružite se pogovoru

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Najbolj prodajano:
Vaša košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0