fbpx

Potrebujete pomoč ? Pokličite +386 31 654958 

Božična novoletna dekoracija

Božična dekoracija izložb Božičkove sani

BOŽIČKOVE SANI

Božična dekoracija izložb Božičkove sani

Ustvarjanje prazničnega in vabljivega božičnega vzdušja v hotelih , restavracijah , termah, trgovskih centrih, šolah, vrtcih med praznično sezono je odličen način, da se gostje počutijo dobrodošle in izboljša njihovo celotno izkušnjo. Tukaj je primer ponudbe božičnih okraskov za hotele:

Božičkove sani so legendarno prevozno sredstvo, tesno povezano z božičnimi prazniki in izmišljenim likom Božička. To so čarobne leteče sani, s katerimi Božiček na božični večer raznaša darila otrokom po vsem svetu. Koncept Božičkovih sani je globoko zakoreninjen v tradiciji in folklori božiča.

Glavne značilnosti in značilnosti Božičkovih sani vključujejo:

Dizajn sani: Božičkove sani so običajno upodobljene kot lesene sani z elegantnimi, ukrivljenimi tekači. Pogosto ima sedež za Božička in velik odprt predal za prenašanje daril.

Severni jeleni: Tisto, zaradi česar so Božičkove sani resnično čarobne, so severni jeleni, ki jih vlečejo. Najbolj znani severni jeleni, povezani z Božičkom, so Rudolph, Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Kupid, Donner (znan tudi kot Dunder ali Donder) in Blitzen. Predvsem Rudolph je znan po svojem žareče rdečem nosu, ki vodi Božičkove sani skozi meglene in temne zimske noči.

Letenje: čar Božičkovih sani je v tem, da lahko letijo brez motorjev ali kakršnega koli vidnega pogona. To omogoča Božičku in njegovi ekipi severnih jelenov, da hitro potujejo po svetu in obiščejo vsak dom, da dostavijo darila v eni sami noči.

Zvončki za sani: pogosto pravijo, da so Božičkove sani okrašene z zvončki, ki veselo žvenketajo, ko potujejo po nočnem nebu. Zvok teh zvončkov naj bi bil znak, da je Božiček na poti.

Čarobne zmožnosti: sani imajo čarobno sposobnost, da se razširijo ali skrčijo, da sprejmejo vsa darila, ki jih potrebuje vsako gospodinjstvo. To zagotavlja, da lahko Božiček povsod nosi ogromno daril za otroke.

Ikonične podobe: Božičkove sani so skupaj z Božičkom samim postale ikonični simbol božiča. Je osrednji element božičnih okraskov, voščilnic in prazničnih podob.

Zgodba o Božičku in njegovih saneh temelji na različnih legendah in tradicijah, vključno z nizozemskim likom Sinterklaasom, očetom Mrazom iz Anglije in svetim Nikolajem iz krščanskega izročila. Te zgodbe so se združile in razvile skozi čas, da bi ustvarile sodobno podobo Božička in njegovih čarobnih sani.

Božičkove sani so cenjen del prazničnega časa in ideja, da Božiček z njimi prinaša veselje in darila otrokom, je prisrčen in trajen del božične folklore.

Pridružite se pogovoru

Pridružite se pogovoru

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Najbolj prodajano:
Vaša košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0