Potrebujete pomoč ? Pokličite +386 31 654958 

Božične prireditve

Ali veste ? Pravljična dežela Gorajte se že pripravlja.

Ali veste ? Pravljična dežela Gorajte se že pripravlja.
V Gorajtah pri Škofji Loki je v gozdičku skrita pravljična dežela, kjer v ličnih lesenih hiškah živijo pravljični junaki. V predbožičnem času dežela in njeni prebivalci oživijo, v 30-minutni predstavi. Ob koncu predstave otroke obišče in obdari stari dobri Dedek Mraz. http://www.pravljicnadezela-gorajte.si/
V Gorajtah pri Škofji Loki je v gozdičku skrita pravljična dežela, kjer v ličnih lesenih hiškah živijo pravljični junaki. V predbožičnem času dežela in njeni prebivalci oživijo, v 30-minutni predstavi. Ob koncu predstave otroke obišče in obdari stari dobri Dedek Mraz.
Več : http://www.pravljicnadezela-gorajte.si/
Veliko naših pustnih in božičnih kostumov ter dodatkov je razveseljevalo te otroke. Kostume so našli v spletni trgovini WWW.BOZICNIKOSTUM.SI
MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Najbolj prodajano:
Vaša košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0