Potrebujete pomoč ? Pokličite +386 31 654958 

Miklavževanje in parkelj

Miklavžev kostum za 6. december

miklavžev sv. nikolaj kostum Miklavžev kostum za 6. december

Miklavžev kostum za 6. december

Če želite ustvariti Miklavžev kostum za 6. december, boste običajno potrebovali naslednje elemente:

Rdeče škofovsko oblačilo: svetega Nikolaja pogosto upodabljajo v dolgem rdečem škofovskem oblačilu z belim krznenim robom. Za osnovo lahko uporabite rdečo haljo ali celo rdeč kopalni plašč.

Mitra (škofov klobuk): sveti Nikolaj običajno nosi koničast klobuk, imenovan mitra. Ustvarite ga lahko s pomočjo kartona ali poiščete kostumsko mitro na spletu ali v trgovini s kostumi.

Bela brada: Sveti Nikolaj je znan po svoji dolgi beli bradi. Uporabite lahko umetno brado ali jo ustvarite z bombažnimi kroglicami ali belo tkanino.

Škofov križ: Sveti Nikolaj je pogosto upodobljen s škofovsko palico ali križem. Izdelate ga lahko s palico ali kartonsko cevjo.

Črni škornji: Sveti Miklavž tradicionalno nosi črne škornje, ki jih zlahka najdete ali improvizirate.

Rokavice: Bele rokavice

miklavž sv. nikola
Miklavžev kostum za 6. december

lahko kostumu dodajo lep pridih.

Vreča s priboljški: Za dokončanje videza imejte s seboj vrečko z majhnimi priboljški, bonboni ali majhnimi darilci, ki jih boste dali otrokom, kot je običajno na številnih praznovanjih svetega Nikolaja.

Ne pozabite ohraniti prijaznega in dobrohotnega duha svetega Nikolaja, ko nosite kostum, saj je znan po svoji velikodušnosti in skrbi za otroke. Ta kostum je priljubljen v številnih evropskih državah in se pogosto uporablja za parade, festivale in druga praznovanja ter izberite Miklavžev kostum za 6. december.

Pridružite se pogovoru

Pridružite se pogovoru

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Najbolj prodajano:
Vaša košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0