Potrebujete pomoč ? Pokličite +386 31 654958 

Božičkova oblačila

Nasveti Božičku – kako se pripraviti če se boste spremenili v Božička ?

Nasveti za Božička :

Pijte veliko vode – v kostumu je lahko zelo vroče.

Uporabite svoje pomočnike, da boste lažje priredili dogodek. Na primer, prosite svojega pomočnika, da izve otrokovo ime, ime učiteljev in eno od daril, ki jih dobi. Ko pride otrok gor, o njem že nekaj veste in lahko izkušnjo naredite bolj »resnično«.

Poskrbite, da imate pomočnika, ki lahko poskrbi za množico in pomaga pri vašem odhodu, ko si oddahnete.

Če ste v hiši, je težko oditi, ne da bi vas otroci spremljali. Prosite nekoga, naj otrokom reče, naj gredo ven (vi odidete spredaj), in poiščite na strehi severne jelene.

Bodite pripravljeni na odgovore na očitna vprašanja, na primer: Kakšna so imena severnih jelenov? Kako v samo eni noči prebroditi ves svet? V šoli je otrok, ki mi je rekel, da nisi resničen … je to res? Božič preživim pri svoji babici, kako me boste našli? S čim hranite severne jelene? Koliko si star in kako boste prišli do moje hiše, dimnika nimamo 

Z otrokom se pogovorite v višini oči, to mu pomaga, da se poveže z vami.
Vadite svoje “ho ho ho”.
Nikoli se ne zavezujte, kar jim prinašate. ne želite, da bi bili razočarani.  Pripravite se za objem. Otroci  radi objemajo Božička.

S seboj prinesite sladkarije ali nalepke. To otroku omogoča, da od Božička takoj dobi nekaj posebnega.

Zabavaj se !! Božiček je veseli lik.

Vedno imejte s seboj osvežilne bonbone ali sprej  za usta. Otroci so vam blizu in nočete, da bi naznanili, da ima Božiček zadah.
Poskrbite, da boste počeli stvari, kot je beljenje obrvi. Podrobnosti štejejo.
Uporabite dodatke, da bo celoten videz bolj verodostojen (očala, zvonci, torbe, škornji , pomočniki z elfovimi klobuki itd.)
Z mlajšimi otroki naj se božičkovi pomočniki pogovarjajo in nato pridejo k vam. Pogosto jih lahko prestraši velik Božiček, ki jim prihaja.
Ne zamujajte, da otroci ne bodo zaskrbljeni otroci kje ste ?
Prepričajte se, da je vaša božičkova brada varna. Pred dogodkom si pravilno oblikujte brado in ne dovolite, da bi vas otroci vlekli za brado.

Vilini radi pomagajo Božičku.

 

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Najbolj prodajano:
Vaša košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0