Potrebujete pomoč ? Pokličite +386 31 654958 

Ostali božični kostumi

O vilenjak- Elf – škrat noša kostum

ELF KOSTUM

Obstajajo škrati in Božič – pomočniki Božička, kot jih različno poimenujemo ( vilenjak- Elf – škrat) . Pomagajo mu pri distribuciji daril, in njihovi kostumi morajo nujno biti mešanica rdeče in zelene barve.

Vilenjak je bitje, ki se pojavlja v različnih mitologijah, npr. Germansko in slovansko. Sprva so bili zamišljeni kot majhna bitja in bogovi plodnosti in bili so videti kot mladeniči in ženske, lepi in so živeli v gozdovih, pod zemljo, v jamah ali v izvirih in vodnjakih. Bili so dolgoživi ali nesmrtni in so imeli magične moči.

 

Začenši z vilini J. R. R. Tolkiena (v Gospodarju prstanov, kjer imajo modri in nesmrtni vilini zelo pomembno vlogo), so postali glavni junaki številnih drugih modernih fantastičnih del, tako v literaturi kot v računalniških igrah. Po višini in videzu so človeški, le da imajo dolga koničasta ušesa. Nimajo brade ali brkov. So nesmrtni in imajo moč nad naravo.

 

Vilini so mitološka bitja, ki prinašajo srečo. Povezujemo jih s srečo in štiriperesno deteljico. Verjame, da je vilenjak izviral iz zmaja Hidre, ker viline povezujemo z vodo in srečo, vilini pa se rodijo vsakič, ko nekdo nabere ali poje štiriperesno deteljo. Deteljica je Hydrina jed, ker ji daje moč, in ko se detelja napihne, je Hydra videti bolj strašljiva.

Gozdna elf obleka

Majhni duhovi gozda, po legendi, oblečeni v zeleno obleko z listi v smešne čevlje z zaobljenimi prsti in kape.

Knez vilenjak

Ta številka izhaja iz pravljice “Palčica”, in je kot nalašč za karnevali in festivalih v vrtcu. Elf kostum za fanta, je dvojica in hlače zelene saten, krila in krono nepogrešljiv. Naj vse to mogoče z lastnimi rokami.

Osnova za tožbo je lahko belo srajco in bele nogavice. Green saten morali najbolj preproste hlače, ampak malo več kot tisti, ki ima svojega otroka. Pas in hlačnice bodo morali zbrati na dlesni simulira hlače. V istem zeleno tkanino lahko preprosto telovnik z zadrgo.  

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Najbolj prodajano:
Vaša košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0