Potrebujete pomoč ? Pokličite +386 31 654958 

Božičkova oblačila

Dolg Božičkov klobuk za božič

Dolg Božičkov klobuk za božič
Zdravje in varnost  Božička je zelo jasna – brez tople kape na ušesih ne gre ven!

Božičkova preobleka je najbolj priljubljen kostum v času božiča. Božička lahko takrat najdemo povsod. Na ulicah, v trgovinah, v nakupovalnih centrih, v šolah in na univerzah in celo na mestnih sprehajališčih. Kjer koli se pojavijo, vzbujajo nasmeh in spominjajo na prijetno, praznično vzdušje.

Ali sanjate o popolni preobleki  Božička?

Dolg Božičkov klobuk  je element, ki ga ne smete zamuditi!

Predstavljeni Božičkov klobuk je dolg več kot meter – je zagotovilo, da ne bo nikjer ostal neopažen. Nasprotno. Od daleč pade v oči in preprečuje, da bi zgrešili katerega koli nadobudnega Božička. Zato imejmo s seboj vrečko daril, da ne bi razočarali otrok, ki jih srečamo na poti …

Dolg Božičkov klobuk ni le vpadljiv, ampak tudi zelo dobro izdelan. Visokokakovosten material zagotavlja njegovo vzdržljivost. Zaradi tega, da je prijeten na dotik, je zelo prijeten za nošenje – namesto bolj »tradicionalnih« pokrival lahko varno uporabljate vsakodnevno kapo Božička. Tega bodo zagotovo cenili vsi mimoidoči nekje v bližini.

Obleci se v Božička …
Dolga Božičkova kapa iz naše ponudbe odlično dopolnjuje ostale elemente Božičkove preobleke – halje, lasulje, umetno brado ali očala s polmesecem. Če torej želite igrati vlogo najljubšega svetnika vseh otrok na svetu, tistega, ki ne bo počival, dokler ne obdari vse zainteresirane, ne pozabite na rdečo kapico z belo resico. Z malo naše pomoči in ponudbe božičnih kostumov  boste postali pravi Božiček!

Ko zunanje temperature padejo na raven, ki je odpustljiva le zaradi debele plasti sveže nalitega snega, je vredno nositi posebno kapo. Božičkov klobuk, ki ga ponujamo, se lahko uporablja tako za vsakodnevno uporabo kot univerzalno pokrivalo, kot tudi kot element obleke. Izkazalo se bo tako v amaterskih kot v popolnoma profesionalnih aplikacijah. Torej ni pomembno, ali nameravate vlogo Božička igrati le pred najožjim občinstvom več oseb (žena, otroci in morda pes, ki je nad vsem tem navdušen) ali pa pripravljate večji javni nastop ( na primer v šoli ali bolj ali manj profesionalnem gledališču, ta dolga Božičkova kapa) je prava meja!

Pridružite se pogovoru

Pridružite se pogovoru

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

TOP
Najbolj prodajano:
Vaša košarica 0
NEDAVNO OGLEDANO 0